Prodat Domek, Csemő, Pest, Maďarsko, Lángi Dűlő 6.

Prodat - Cod. 31077

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 200 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: 1

Obecný popis:

Nabízím k prodeji náš slunný rodinný dům ve většině květnaté obci Evropy. Jihovýchodně orientace a hezky postavený dům je v perfektním stavu z hlediska technických a estetických hledisek (není potřeba ani malování). Dům se nachází v malebném prostředí včetně nadřízeného zahradě, která je přímo připojena k domu obrovského obývacího pokoje.

Pokud jste stačí se podívat na obrázku, bude se zamilujete a rád by se pohybovat v co nejdříve. Tato nemovitost je obklopen našem soukromém vlastnictví lesů a nachází se 40 minut cesty od hlavního města Maďarska, v Budapešti. Mall, nemocnice a školy se dostanete za 10 minut.

Celý dům i zahradu byly postaveny u nás a kvůli některým změnám v našem pracovišti máme prodat celý majetek. Dům byl nedávno rozšířen a jen vysoký standard materiálů byly použity k obnově celý dům.

Zaostávající je 10 centimetrů hrubé, vnější okna a dveře mají 1.0 K tepelnou izolaci, všechna okna jsou vybaveny chybou-net v kombinaci s tepelně izolační hliníkových rolet.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB