Prodat Domek, Mérk, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Maďarsko, Béke street

Prodat - Cod. 35024

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 210 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: 1

V klidné vesničce v okrese Szabolcs-Szatmár-Bereg, Mérken, v blízkosti maďarsko-rumunské hranice, pro naše rodinné důvody se náš milovaný domov stal naléhavým prodejem. Dům se nachází na pozemku o rozloze 2740 m² s čistou podlahovou plochou 210 m². Nemovitost je plně podříznutá, dvoupatrová, 2podlažní. V přízemí jsou 2 velké ložnice, kuchyň, jídelna, komora, koupelna a WC, v prvním patře 2 ložnice a koupelna.
Budova byla postavena v roce 1991 s velmi pevné základy, cihlová zeď 38. Kuchyně, komora, garáž byla později postavena (další přístavba 80 m2). Fantastický filagoom ve dvoře je vhodný pro pořádání větších rodinných akcí a zahradních párty. Cena, dřevěný dětský kuchař je vyroben pro potěšení těch nejmenších. Ve dvoře je vinný sklípek, suterén a zastřešená stání traktorů, kde se hodí mnoho zemědělských strojů. Dobře vyvŕtané studené zahrady a zabudovaný zavlažovací systém pomáhají zemědělství.
V roce 2016 byla instalována výměna dveří a oken a byla instalována klimatizační jednotka. Topení je možné s kombinovaným palivovým kotlem a plynovým kotlem. Veřejné služby (voda, plyn, elektřina, kanalizace). Je přístupná po asfaltové cestě. Sousedství je klidné a přátelské. V blízkosti školky, školy, pošty, lékařské ordinace, z mnoha důvodů autobusová zastávka.
Dům je slunný, vkusně zařízený, velmi pěkný. Je ideální pro mladé páry, rodiny nebo dokonce i pro generace, aby spolu žili. Obrovský dům a spiknutí mají mnoho možností využít. Pokud má vaše reklama zájem,

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB