Prodat Jiné (Podnikání), Érd, Pest, Maďarsko, Daróczi utca 41

Prodat - Cod. 34869

  • Typologie: Jiné (Podnikání)
  • Oblast: 1185 m²
  • Pocet pokoju: 10
  • Podlazí: 1

Aktivní prodej na místě navštěvovaném v Érdu kvůli změně, s významnou klientelou, autoopravna v současné době složitá s byty (6db), nand auto being washing, service, bodywork repair, leštění, guma service.
Autoservisy a to samočinně mytí celkem 5 kusů bytu najde práci, což je vhodné pro výborné formování kanceláří, všechny byty jsou zvukotěsné, takže činnosti prováděné v organickém znamenají jakýkoli rušivý faktor!
Kousek bytu najde práci vedle služby to, co schodiště spojuje dílnu s částí, význačnou, za kterou lze poděkovat za jeho podmínky, podobně jako na cíl s mnoha použitelnými stranami, patří zahradní bazén s impozantní velikostí. tato nemovitost a část soukromého dvora!
Nemovitosti 4 bytů a automechanik byly stavěny v roce 2007 v dílně kolektivně 755,88 nms a celá podzimní veřejná užitková služba, průmyslový proud, částečně částečně klimatizace.
V roce 2010 byla postavena nemovitost s užitečnou plochou 378,88 nm s podobnými funkcemi, v jakém 2 kusy služby je pozice 1 kusy manuální automatické praní 1db bufetu a 2db sestává z bytu, srdce činnosti zde přichází: ruční auto mytí, servis, korekce karoserie, leštění, gumárenská služba. , plná podzimní veřejná služba, průmyslový proud, částečně klimatizace bytů.
Servisní pozice umožňují příjem nákladních automobilů, nákladních automobilů, 2 budovy společně, 5db je k dispozici služba, která je vhodná pro přijetí 10 kusů osob s větší velikostí nebo malým nákladním vozem, a to i současně, ve všech službách téměř celé délky pozic mechanik, který stavěl s minami + 2 kusy auto s pozicí praní + 1 kusy, kteří jednali s náročným bufetem!
Obsluhujte velikost pozic a dílnu i v místních vztazích samostatně, kromě odlišných podmínek je doprovázena náročnost, až po leštěné a leštěné podlahy a skryté boční stěny umožňují rovnoměrný servis ve výšce 3 metrů! K dispozici jsou také 2db boční stěny, které umývají stropní krytinu a leštěnou podlahu leštěnou.
Budovy jsou vhodné pro jakékoli jiné aktivity skvěle, to M7 -es z dálnice celkem 3 km ležící nemovitosti a frekventované místo na všech z nich cíl splňuje závazek!


Kdo stavěl s mnoha doplňky, obě budovy !! Pl. více milionů forint kamerový systém, varovný systém, internet, stuha opona, podlaha, ve vestavěné skříni skříně.

Je možné zahrnout nemovitost nebo motorové vozidlo.

Firma a dílna lze zakoupit spolu s vybavením nemovitostí podle nároku!
Pravděpodobně na dálku si lze pronajmout celý dílenský komplex!
Na žádost posílám další obrázky!

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Ad Přidal Soukromé
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB