Prodat Jiné (Podnikání), Gyöngyöspata, Heves, Maďarsko, Gyöngyöspata, Táncsics Mihály út 17.

Prodat - Cod. 43032

  • Typologie: Jiné (Podnikání)
  • Oblast: 2015 m²
  • Pocet pokoju: 7
  • Podlazí: 1

V Maďarsku, v Gyöngyöspata, na úpatí pohoří Mátra, v krásném prostředí, je na prodej penzion s přidruženým pozemkem.
Penzion Pata-tanya úspěšně funguje již osmým rokem. Jedná se o stabilní investici a nabízí dobře zavedené podnikání, dobře zavedenou a zajištěnou základnu hostů, budoucí rezervace a vybavení a nábytek potřebný k provozu, to vše je součástí kupní ceny, takže může okamžitě generovat příjem.
Penzion má hodnocení 9,9 na webu doporučení ubytování, maximální hodnocení 5 na Facebooku a hodnocení 4,8 na Googlu.
Penzion je zastoupen i na oblíbených portálech sociálních sítí.
Ve vesnici Gyöngyöspata se každoročně konají 4 vinařské festivaly a regionální vína jsou nabízena v restauracích oceněných michelinskou hvězdou.
Dům byl otevřen v roce 2015, prošel rekonstrukcí, aby vyhovoval všem požadavkům a je ve stavu jako nový. Nemovitost má rozlohu 1443 m2 a lze ji dále provozovat jako komerční podnikání, poskytující novému majiteli pasivní příjem, nebo ji využívat jako soukromý rekreační dům či bytový dům.
Oba druhy využití lze dokonce provozovat současně, takže nemovitost lze ziskově využívat až za 10 let. V budovách se může celkem ubytovat až 24 osob.


Části nemovitosti:
- 2 apartmány, každý se dvěma ložnicemi (každý pokoj má vlastní koupelnu) a kuchyní. Jeden apartmán má kapacitu 8 osob (65 m2 + dvě terasy, 20 m2), druhý apartmán má kapacitu 6 osob (75 m2 + privátní vinný sklípek, 30 m2). Vytápění (moderní plynový kotel) v obou objektech lze ovládat na dálku přes internet. Byty lze vytápět i krbem na dřevo.
- 3 zateplené dřevěné chatky se zastřešenými terasami 20+8 m2, s vlastním sociálním zařízením a kuchyňským koutem. Vytápění probíhá pomocí elektrických topných panelů, které lze ovládat i na dálku, teplá voda je dodávána přes teplovodní kotle Ariston
- 4 otočné kamery se zvukovými a pohybovými senzory, které lze sledovat pomocí chytrého telefonu odkudkoli na světě
- 40 m2 kryté venkovní posezení s farmářskou pecí, které pojme až 40 osob
- Infračervená venkovní sauna pro 3 osoby a vyhřívaná vířivka s plastovým obložením pro 6 osob
- 280 m2 dlážděného chodníku a travnatého dvora se stromy
- soukromé, uzavřené parkoviště
- Kovový sklad, různé přístavby
- vlastní čistírna odpadních vod (švédská technologie)
- vykopaná vesnická studna s čistou, úrodnou vodou
- elektrická vjezdová brána
- Vinný sklep
- moderní vytápění: plyn, elektřina, dřevo

K penzionu náleží také pozemek o velikosti 572 m2, který se nachází naproti penzionu. Na tomto pozemku se nachází čistička odpadních vod (švédský produkt), která je napojena na budovy penzionu.
Tuto nemovitost lze využít i jako parkoviště nebo k jiným účelům.

O okolí: Mátra je druhou nejoblíbenější turistickou oblastí v Maďarsku. Zároveň se penzion nachází v blízkosti župy Nógrád, takže krása Mátry i Nógrád jsou na dosah. Zvláštností Gyöngyöspaty je světoznámý kostel a unikátní sedmipatrová sklepní vesnička. Hollókő, slavná vesnice s památníkem světového dědictví, je vzdálena půl hodiny jízdy, buvolí rezervace Mátra je 5 km daleko, město Gyöngyös je jen 11 km daleko a mnoho atrakcí v Mátře je také v dosahu. Spolu s našimi partnery v cestovním ruchu nabízíme našim hostům jedinečný gastronomický zážitek v zimě i v létě. Od tradičních maďarských pokrmů z vepřového masa až po vynikající kuchyni Palóc, můžeme nabídnout vše.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB