Prodat Panský velkostatek, Biatorbágy, Pest, Maďarsko, Biatorbágy, Hungary

Prodat - Cod. 29829

  • Typologie: Panský velkostatek
  • Oblast: 7500 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: 2

Panoramatický 7500 m2 croft s obnovenou dům na prodej v Biatorbágy! Zcela místo právě uprostřed přírody, vedle Nyakas kámen a obrovským lesem (jak můžete vidět zde nebo zde), a to i velmi blízko Budapešti.

Dům má dvě nadzemní podlaží. Na zemi se nachází velká kuchyně, panoramatická obývací pokoj a pracovní místnosti. V horním patře jsou dvě badrooms a větší společenskou místnost. 21 m2 panoramatická terasa k dispozici také na horním patře.

Tam jsou sklepy na místě, a to i pod domem a dvěma vinných sklepů v okolí. K dispozici jsou skladovací prostory, psí boudy, pavilon s výhledem na jezer Bia a povodí Zsámbék.

Tato nemovitost je pefect pro jízdu na udržení a jakékoliv táborů! Nyakas kámen a les kolem domu poskytuje příjemné procházky s koněm, ale na kole a pěšky stejně.

Místo je ideální volba ty, kteří chtějí odpočinout v klidném místě v přírodě, ale potřebuje rychlou možnost sestavit obchodních či osobních záležitostí, protože město je 10 minut, a Budapešti je 30 minut autem.

Cena: 94,900 EUR

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB