Prodat Plážové středisko, bonyhad, Tolna, Maďarsko, Székely Mózes utca

Prodat - Cod. 43767

  • Typologie: Plážové středisko
  • Oblast: 3340 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Podlazí: 0

Jezero Bonyhád Szecska Prodej: Přímý vodní pozemek s panoramatickým výhledem.
Tři různé možnosti.
Navrhněte si svůj vysněný dům, místo na dovolenou nebo investujte do nemovitosti, která slibuje vysokou návratnost v jedinečné lokalitě!

Podrobnosti o nemovitosti:

Velikost pozemku: 3348 m², ideální pro obytné a zemědělské účely.
Nemovitost je přibližně 20-21 metrů široká a 170 metrů dlouhá, oplocená pouze do ulice, ale otevřená sousedům (vzhledem k terasovitosti pozemku není potřeba plot mezi sousedy, což umožňuje krásnější, otevřenější a nerušený panoramatický výhled).
Vinice: Na pozemku se nachází vinice 8x20 metrů se smíšenými odrůdami vína, kterou lze dle přání udržovat nebo částečně/zcela odstranit.
Velikost lisovny: Přibližně 40 m² - současná stavba se skládá ze tří místností a dlouhého klenutého sklepa. Dům lze z velké části rozšířit o galerii nebo vytvořit další obytný prostor v podkroví. Minimální náklady by také mohly rozšířit terasu.
Smíšené (40 cm) zdivo budovy spolu se zateplením suterénu eliminuje potřebu vzduchotechniky. Dům má dvojité okenice s výhledem na jezero, klasické dvojité vstupní dveře s velkými klíči ve tvaru srdce a okouzlující skleněnou verandu z recyklovaných cihel, která vždy vykouzlí úsměv. Objekt je dále vybaven kamerovým a poplašným systémem.
Před domem se nachází jezerní pavilon s pevným kamenným stolem a lavicemi na železné konstrukci, odkud je úchvatný výhled na jezero.
Inženýrské sítě: Elektřina, městská voda se zahradním kohoutkem u domu a velký, nově vybudovaný, nikdy nepoužívaný septik.
Přístup ze dvou cest: jedna od jezera, druhá z města.
Územní členění: Určený pozemek se zahradou.
Sestavitelnost: 6%
Naplánujte si svou vysněnou nemovitost u vody!
Nemovitost je k dispozici jako celek nebo po částech.
Jako majitel vím, že tato nemovitost může naplňovat mnoho různých vizí. Ať už pro rodiny, rybáře, ty, kteří hledají klid a odpočinek, nebo bystré investory se zájmem o rozvoj či turistiku, je to vynikající volba.

K dispozici jsou tři možnosti:

Celá nemovitost – pozemek 3348 m², dům ~40 m²:
Cena: 27,5 milionů HUF
Užijte si celou nemovitost, kde dům, inženýrské sítě a prostorný pozemek nabízejí svobodu realizovat své sny. Podle místních stavebních předpisů může být nemovitost postavena také jako obytná budova, protože má rozlohu přes 3 000 m².
Ideální pro ty, kteří chtějí nekompromisně a maximálně využít přednosti nemovitosti a hledají skvělou příležitost pro svůj vlastní ráj.
Horní (městská) nemovitost – 1500 m² – 40 m² dům:
Cena: 15,5 milionů HUF
Jedinečná příležitost vlastnit okouzlující dům nebo prázdninový dům v intimním, klidném prostředí nedaleko jezera s ničím nerušeným panoramatickým výhledem jen jednu ulici od města. Ideální pro ty, kteří hledají pohodlné, ale cenově dostupné ubytování.
Výhradní právo užívání: Dohodou může být uděleno právně zajištěné právo chodit k jezeru, převoditelné na dědice, které vám a vašim hostům umožní chodit na břeh na vašem vlastním pozemku.
Dolní pozemek – přímý přístup k jezeru 1848 m²:
Cena: 14,5 milionu HUF
Inženýrské sítě: Voda a elektřina lze pokračovat z horního pozemku po domluvě s podružnými měřidly.
Přímá poloha u jezera, mírně svažitý terén a výjimečná odlehlost spodního pozemku, který je přístupný po klidné silnici, zaručují klid a soukromí.
Tento pozemek nabízí vynikající příležitost k vytvoření jedinečného rekreačního domu nebo investiční nemovitosti pro ty, kteří chtějí realizovat své vlastní nápady. Vzhledem k charakteru terénu zde lze postavit i domek na kopci.
Parcela se nachází v Bonyhádu, v blízkosti nové vilové čtvrti a v klidné zóně. Je to dobře obsluhované město s trhy, velkými i malými obchody, lékařskými ordinacemi a lékárnami, vše jen pár minut jízdy autem.
Místní zajímavosti: Pohoří Mecsek nabízí bezpočet krásných turistických tras pro milovníky přírody. Nedaleko jsou jízdárny, jezero ke koupání, cyklostezky a nedaleká Óbánya, známá jako Švýcarsko Maďarska, stejně jako města Pécs a Szekszárd.
Nemovitost je také dobře dostupná po dálnici M6, která má minimální provoz.
Dokonalé útočiště se skvělými příležitostmi pro aktivní odpočinek.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB