Prodat Podnikání, Sopron, Győr-Moson-Sopron, Maďarsko, Táncsics utca

Prodat - Cod. 35529

  • Typologie: Podnikání
  • Oblast: 300 m²
  • Pocet pokoju: 11
  • Podlazí: 2
  • Majetkové poměry: New building
  • 142.00

70.000. EURO-ROČNÍ PŘÍJMY
Nabízíme k prodeji tento nově zrekonstruovaný, rozšířený a zrekonstruovaný penzion 5 apartmánů. Stavební povolení bylo uděleno v roce 2016, povolení k užívání v roce 2017!
Objekt se nachází na pozemku o rozloze 497 m2 v ulici Táncsics Mihály, Sopron. Vídeňské letiště je odtud vzdáleno 70 km a letiště Bratislava leží 90 km od Sopronu. Sopron je nejzápadnější město Maďarska nazvané město loajality a svobody.
Do vnitřního nádvoří můžeme vstoupit přes elektrickou bránu. K dispozici je parkoviště s 5 parkovacími místy. Zahrada a dvůr byly v říjnu dokončeny plány zahradníka. Tam je malá džungle tělocvična bavit děti, takže rodiny mají pohodlnější rekreační čas.
Apartmány mají samostatné vchody a jsou plně vybaveny: nová kuchyňská linka, sklokeramická varná deska, chladničky A + + s mrazničkou, myčka, žulové umyvadlo, mikrovlnná trouba (vše potřebné v kuchyni), LCD TV, Wi-Fi. Obývací pokoje jsou vybaveny rozkládacími pohovkami, jídelnami s novými stolky a židlemi. Pokoje jsou vybaveny manželskými postelemi IKEA, matracemi (HAFSLO) a samozřejmě ložním prádlem (Billerbeck) a saténovou postelí (damast).

Byty mají individuálně ovladatelné, měřitelné, zodpovědné podlahové vytápění, horká voda je zajištěna vyrovnávací nádrží. Topný systém založený na vysoce výkonném kondenzačním plynovém kotli (má záruku), který je v suterénu. (V suterénu je cca 100m2.)
Bytová budova je v provozu, podle několika měsíců zkušeností může být očekáváno 70.000 eur ročního příjmu, což je opodstatněné! Provoz je plně zaveden a licencován, je k prodeji s plným servisem, personálem a úklidem!

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Ad Přidal Soukromé
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB