Prodat Třípokojový, Békéscsaba, Békés, Maďarsko, Bartók Béla út

Prodat - Cod. 37620

  • Typologie: Třípokojový
  • Oblast: 90 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: 3

Španělské luxusní vily na pláži inspirovaly tuto báječnou klenotnici. Atmosféra apartmánu dělá člověka do jiného světa. Zde jsou všechny problémy zapomenuty a minuty strávené doma jsou opravdu o relaxaci.

Dokonalé rodinné hnízdo se 3 ložnicemi a obývacím pokojem s obrovskou americkou kuchyní. Koupelna, WC a prádelna jsou oddělené místnosti. Byt je ve 3. patře, takže je klidný. S výjimkou obývacího pokoje žijí po zbytek obývacího pokoje (galerie sousedů je galerie) a na obou stranách. Ohřívá se v kruhu, nikoliv na úrovni zavírání. Budova byla postavena před 20 lety, ale interiér je zcela nový v bytě

Španělský styl je dán vysokými stropy obývacího pokoje, paprskem, obrovským sloupem, křídlovými dveřmi a oblouky. Dokonce i velký stůl může být umístěn v kruhové části obývacího pokoje a může být jíst na jídlo.

Kondominium se nachází hned vedle školy v centru města, 100 metrů od pěší zóny. Byt je vybaven podlahovým vytápěním z plynového kotle.

Dokonalý cenově příznivý byt!

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB