Prodat Více než 5 pokojů, Budapest, Pest, Maďarsko, 8. kerület Baross utca 86.

Prodat - Cod. 39580

  • Typologie: Více než 5 pokojů
  • Oblast: 157 m²
  • Pocet pokoju: 6.
  • Podlazí: 4.

*** BYTOVÉ CENTRUM, MODERNÍ POKOJE, KVALITNÍ DESIGN! ***

VIII. okres, ulice Baross, v blízkosti náměstí Horváth Mihály, ve čtvrtém patře pěkně udržovaného činžovního domu LIFTES postaveného na začátku minulého století, mimořádně světlý, tichý design domácích dekoratérů, kompletně zrekonstruovaný, oddělený dvěma prostornými pokoji s koupelnou 40 m2 byt.

O OKOLÍ
Oblast kolem bytu je díky své vynikající infrastruktuře velmi atraktivní pro místní obyvatele i cizince. Blízká čtvrť Corvin Quinter usnadňuje nakupování a také musí mít co dělat! V okolí je mnoho sportovních a volnočasových aktivit.
Parkování na ulici je možné, před domem je vždy prostor.
VEŘEJNÁ DOPRAVA je nepřetržitě vynikající: náměstí Harminckettes na tramvajové lince 4 6 je jedna zastávka. Před domem se nachází několik autobusových zastávek (autobusová linka 9) a vozíky (72 a 83), které poskytují snadný přístup do všech částí města.

O BYTECH
Byt má vynikající vybavení: svou současnou dispozicí poskytuje pohodlný domov pro rodinu 3 osob. Prostorný byt se 40 m2 se skládá z jídelny s kuchyňským koutem a prostorné ložnice. Komfortní obytný prostor díky promyšlené konstrukci. Nová plastová okna a výšková poloha dávají světlu světlo.

Byt je po kompletní rekonstrukci: zcela nový kuchyňský nábytek, vestavěný ve vysoké kvalitě, s kuchyňskými spotřebiči BEKO, HANSA, GORENJE (vzduchová trouba, elektrická varná deska, digestoř, vestavěná lednice, pračka) k dispozici novému majiteli. Kromě toho je zde nově zrekonstruovaná koupelna, zcela nový topný systém (elektrická nebo splitová klimatizace), kvalitní laminátové podlahy, bezpečnostní dveře a nové plastové dveře a interiérové dveře. Apartmán je navíc klimatizovaný.

Byt se otevírá do čisté a prostorné haly, která je společným prostorem. Když vstoupíte do bytu 4 (viz fotografie a půdorys), funkce kuchyně, jídelny a obývacího pokoje jsou integrovány do jedné místnosti. Tento prostor se otevírá do prostorné ložnice a koupelny se sprchou. Byt zaujímá celkem 40 m2.

Zde jste opravdu připraveni najít nového bydliště pro váš domov v USA nebo najít perfektní nemovitost pro vaši INVESTICE!

O SPOLEČNOSTI
Byt se nachází ve čtvrtém patře čistého, mimořádně klidného, finančně udržovaného a udržovaného činžovního domu LIFTES na začátku minulého století. Fasáda je krásně udržována uvnitř i vně, schodiště je kultivováno a nádvoří je osázeno rostlinami.

HLAVNÍ NÁKLADY: Běžné náklady: 7 000 Ft / měsíc. Spotřeba vody a elektřiny je účtována individuálně. Díky jedinečnému elektrickému vytápění, silným stěnám a izolovaným dveřím a oknům jsou náklady na vytápění minimální.

Hledáme nového náročného majitele, který si váží BEAUTY, COMFORT a IDEAL LOCATION! Pokud se nechcete obtěžovat renovací, pokud si chcete užít výhod tohoto bytu, jste si našli svůj vysněný dům!

Pokud uvažujete o investování, našli jste nemovitost, která okamžitě prodává peníze s vynikající návratností, protože byt má velký potenciál díky blízkosti univerzit (Óbuda University, ELTE atd.)!

V bytě je BEZPLATNÉ a PŘESUNUTÉ okamžitě, nejlepší nabídka na trhu!

VÝBORNÁ CENA / HODNOTA: 38,99 milionů HUF.

V ceně bytu je zahrnut jedinečný kuchyňský nábytek s vestavěnými spotřebiči a koupelnový nábytek. Ostatní nábytek a bytové zařízení jsou k dispozici na základě zvláštní dohody, včetně kompletního nábytku, lamp, dekorací a bytového textilu.

Přijďte se přesvědčit, že byt je v životě ještě krásnější než na obrázcích!

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB