Prodat Venkovská usedlost, Dombovar, Baranya, Maďarsko, Petöfi utca 42

Prodat - Cod. 37460

  • Typologie: Venkovská usedlost
  • Oblast: 4006 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Podlazí: 1

Vlastní prodej majitelem! Krásný nově zrekonstruovaný dům o rozloze 4.000 m²! Okamžitě zdarma a připraven k odběru! Nedaleko termálního koupaliště Gunaras Dombóvár. K dispozici je velká dobře udržovaná louka, několik stabilních budov, velká stodola s garáží. Dům je vybudován v tehdejších švábských Němcích, ve vesnici stále žijí maďarští němečtí Šváboví a zde žijí i mnozí němečtí mluvčí. Za 34.500 eur prodáváme náš majetek. Je to mimo město Dombóvár a velmi blízko, místo má velmi dobrou infrastrukturu a dům je stále velmi klidný v boční ulici a ulici, příroda tady je krásná a tady je velmi dobrý vzduch.

Dům má 90 m² 2 pokoje, 1 koupelnu se sprchou a WC, velkou kuchyň s jídelnou, 2 komory. K dispozici je také vinný sklípek, kde je v létě velmi chladný. Tam jsou prasata / kozy, slepice, koně / kravín, velká stodola s garáží. Všechny stáje jsou ve velmi pevném stavu Pevné a husté cihly a samozřejmě jsou všechny suché a čisté. Máte spoustu skladovacích a skladovacích prostor a také mnoho možností, jak rozšířit budovu do dalšího obytného prostoru.
Zahrada je dobře udržovaná, je zde velmi velký trávník, je ideální i pro vlastní stravování a také pro koně. Dům byl kompletně zrekonstruován z jádra a dostal i novou střechu. Dostaly zcela nové podlahy, byly nově obložené, nová plastová okna byla instalována, celá elektroinstalace a vodovody byly také obnoveny. V domě byl instalován nový ústřední topení a v každé místnosti byly instalovány nové radiátory, systém byl nově naplněn odborníky s nemrznoucí kapalinou.

3 termální lázně jsou v bezprostřední blízkosti domu. Nejslavnější a největší termální lázeň je přímo v Dombóváru. K dispozici jsou krásné turistické stezky a několik rybníků. Krásné město Kaposvár je také nedaleko domu.

Nemovitost má více než 4.000 m², je vhodná pro vlastní stravování a uchovává zvířata jakéhokoliv druhu, jako je. Ovce nebo koně. Pokud se nechcete starat o nemovitost sami, můžete ji také pronajmout a pak nemáte co dělat sami. Jedná se o rezidenční nemovitost, dvůr a hospodářské budovy, lze je okamžitě koupit a bez čekání. Zahrada s velkou travnatou plochou je naprosto přízemní, takže je snadno přístupná pro seniory a je snadná k čištění a snadné sečení se sekačkou.

Následující města jsou u domu: Dombóvár (termální město), Kaposvár, Pécs (Fünfkirchen) je pod domem. Termální lázně Igal a Tamasi jsou v blízkosti. Balaton je vzdálený asi 60 km.

Náš Schwabenhaus je v oblasti maďarského německého obyvatelstva, je zde velmi krásné, podnebí je nejkrásnější a nejteplejší v Maďarsku, tady je nejvíce hodin slunečního svitu v Maďarsku. K dispozici je rychlý internet a německá televize ve městě. Sousedé jsou velmi přátelské, užitečné a klidné!

V zimě dům udržuje teplo velmi dobře, protože má velmi husté pevné stěny a je dobře izolován, ústřední vytápění je velmi energeticky úsporné a hospodárné. V horkém létě zůstává chladný v domě kvůli silným stěnám, takže v domě máte vždy velmi dobré klima.

Nemovitost se nachází v blízkosti města a tam je všechno, co byste mohli požádat, mnoho restaurací, německých škol a vzdělávacích center, obchody s DIY jako Obi. Supermarkety jako Lidl, Aldi, Penny, Spar apod. Na dobře udržovaném místě je lékař, kostel, nádraží, obchody a obchody.

Jsme němečtí a majiteli, dům je zdarma a prázdný. Všechno je nové, velmi čisté a okamžitě zdarma! Prodává se soukromě a bez provize.

Při nákupu německy mluvícího právníka, všech převodů, kontaktů s pracovníky, jako jsou pracovníci atd., Rádi pomůžeme.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB