Prodat Vila, Budaörs, Pest, Maďarsko, Csendes környék

Prodat - Cod. 24875

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 526 m²
  • Pocet pokoju: 8
  • Podlazí: 3

Budaörs prodávající na Old XIX. vila století, která si zachovala svůj původní styl, po úplném rekonstrukci.
Budaörs hlavní město země hraničící město, hlavní město z toho 15 až 20 minut a snadno přístupné.
Budaörs klid, ale i vzrušující a zajímavé městečko. Ve městě několik základních a středních škol, plavecké bazény, divadel, muzeí, zdravotnická střediska, lékárny, téměř každý typ podnikání a dvě nákupní centra. Zdarma veřejné dopravy ve městě a není parkoviště za poplatek.
Dvacet minut chůze od centra města Benátky jezera, k dispozici za necelou hodinu a 20 minut od jezera Balaton a Budapešti lázeňské Reach.
Prodávající pozemku v blízkosti centra města, ale klidné, příměstské prostředí. Plocha pozemku je 526 m2. Kromě krásně upravená zahrada okrasných fíky, ořechy, jablka, birsalma- a meruněk, rybíz, hrozny, angrešt a maliny lze nalézt. Dům je příležitostí k relaxaci na terase. Malá zahrada nástroj chata, dvoupodlažní s vysokou garáž může ubytovat, a samostatné vjezdy byly postaveny.
Třípatrová budova. V přízemí se nachází 1882 klenutý vinný sklep dobře, a související tiskové středisko dům, který je také přímý vstup na ulici. Na stejném patře je vstupní hala, pokoj (který je nyní prádlo), sprchový kout, WC a kotelna. Centrum, prostorná hlavní úroveň, jasný veranda, obývací pokoj, ložnice, kuchyň, spíž a koupelna, toaleta se nachází. Oak schodiště vede do prvního patra. Tam je další tři a půl ložnice a 2 koupelny se nachází. V podkroví je výsledkem jeho velké velikosti slouží jako vynikající nákladového prostoru.
Budova první poloviny buržoazního stylu minulého století zachovává. Tepaného železa brána, Budaörsi vinařství tradice zmínku sklípek-press dům, centralizované prostorové uspořádání barevného skla dřevem obložené dveře domáckou atmosféru. Tato nemovitost je rovněž považována za vhodnou a Budaörs jedinečné požadavky moderní doby stejně.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB