Pronájem Zemědělský statek, Kismezőpuszta, Borsod-Abaúj-Zemplén, Maďarsko, Kismezőpuszta, Hungary

Pronájem - Cod. 38375

  • Typologie: Zemědělský statek
  • Oblast: 750000 m²
  • Pocet pokoju: 8
  • Podlazí: 1
  • Majetkové poměry: Excellent

Nádherná zemědělská usedlost o rozloze 75 hektarů a budov v blízkosti úpatí národního parku Bukk. Majitel plánuje odchod do důchodu a chce najít vhodného kupujícího / nájemce pro tuto nádhernou úrodnou nemovitost, která byla v posledních 20 letech velmi dobře postarána a modernizována. 2 Rok 7 a 10 let pronájmu

Majitelé domů mají 3 ložnice dvě koupelny a je kompletně zrekonstruován a je zařízen. Krásná tašková střecha, dřevěná rámová veranda a kachlová podlaha. Tato nemovitost má další 4 jednotky panzio pronájem, který může být použit pro Airbnb nebo slouží pro víkendové ústupy, večírky, svatby nebo obchodní konference. Objekt obklopuje 6 velkých aktualizovaných budov. Lze použít pro siláž, skot, drůbež nebo skleníky, stejně jako vybavení. Jedná se o pracovní farmu na klíč se všemi povoleními.

Na pozemku jsou stezky pro koně, procházky a rally, které se rozprostírají na dalších 1000 hektarových plochách farmy a vstupují do parku. Aktualizováno elektrické, plynové a vodní na všechny hlavní budovy.

Nemovitost má vlastní průmyslovou elektrickou energii
Nemovitost nemá vlastní povolení
Nemovitost má vlastní vodovod

Nemovitost může být využita jako průmyslový park a je rozdělena do několika zón. Industrial Electric na místě, stejně jako povolení pro přeměnu na solární.

Tažná stanice traktoru je na místě pro obilí / dobytek / písek /

Krásné zásobené jezero pro rybaření, plavání nebo kánoi.

Americká a euro přátelská komunita velmi velká asijská populace v blízkosti také ... firemní podnikání vítány

Úrodné pozemky pro velké množství plodin, stejně jako hrozny a ovocné stromy. Po mnoho let se jednalo o velmi rozsáhlou farmu pro dobytek a má síť oplocení, která je připravena k použití od prvního dne. Vynikající odvodnění a proudy jsou na majetku.

Kupující tohoto majetku bude mít právo na první odmítnutí, když bude v příštích 24 měsících k dispozici dalších 1000 hektarů půdy. Další zemědělskou půdu lze pronajmout.

Majitel je na místě, proto prosím zastavte kdykoliv na oběd a prohlédněte si nemovitost, když je k dispozici.

10 hektarů, stejně jako všechny budovy, majitelé domů, nájemní jednotky, si také mohu pronajmout krátkodobě po dobu 2 nebo 7 let před tím, než bude k dispozici další pozemek. Cena bude 4000,00 EUR (4000 EUR) měsíčně. To by také umožnilo nájemci prvního odmítnutí, pokud by se v okolí zemědělského / průmyslového parku mohla pronajmout jakákoli jiná dodatečná půda

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Ad Přidal Soukromé
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB