Prodat Domek, Budapest, Budapest, Maďarsko, Nőszirom

Prodat - Cod. 32662

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 1470 m²
  • Pocet pokoju: 20
  • Podlazí: 2

2528 m nemovitost s velkou panoramatickou pozemku na jižní straně pásového Liberty Mountain - pět více ve dvou oddělených budovách a dva luxusního bytu - 1470nm užitečná hrubá zastavěná plocha cca. 200sqm terasy / balkony - 599 milionů HUF Požadovaná cena prodeje.
MAGÁNKLINIKÁNAK vícegenerační rodina, přátelé žijí společně, bytový úřad-band, pečovatelská centra jsou velké, novými, jedním BEAUTIFUL REAL ESTATE SPOLEČNOU po částech nebo / budov k prodeji.
Nemovitost se nachází v přírodní rezervace övezésében, slepé uličky, takže neustále staví na čtyřech úrovních intimitását.Az Street představil vyhřívané garáže a venkovní parkoviště pro naměřená hodnota cca 10 automobilů.
Dva pokoje a jeden se třemi ložnicemi a dvěma byt v jedné z budov. Druhá budova má dva pokoje se třemi ložnicemi, dvojité pohodlném apartmánu a podkroví vyvýšené kusu. dvoupokojové apartmány mají a vzhledem k hrubému celkem alápincézésnek 200 nm suterénu přirozeně větrané, podlahové vytápění zvukotěsné, felparkettázott volný čas prostor, který je vhodný pro dělá sport, wellness, přednáškové sály, studio. Každý apartmán má svůj příběh. Vzhledem k tomu, ze svahu, ale to bylo také používáno o teraszosított půdy výtahu. Vysoce kvalitní povlaky a okna, italské a španělské obklady, dlažby, speciálně silný, zvukotěsná, krásný italský laminátové podlahy, italský návrhář a Villeroy a Boch koupelny, španělský Muscat, třešně a cedr a mahagon dýha dveře, vířivá lázeň / pára / masszázstus, Krb, City každý odděleně regulovatelné teplota, klimatizace, elektrické kovové rolety, alarm systém, který slouží realitní profesionální jedinečnost.
Každý apartmán má obrovské soukromé terasy s výjimkou podkroví a apartmány s jednou ložnicí. Tři velké byt přímým vstupem do zahrady, být nezávislý zahradní část. Apartmány jsou soběstačný strojírenství, samostatný průtokoměr.
800-900 m od malých obchodů a služeb. Hory a nákupního a zábavního střediska MOM Park nebo Budaörs 7-8 minut autem. V závislosti na centra města autem nebo autobusem číslo 8 dopravní cesty a několik set metrů od domu je 15-20 minut jízdy autem nebo tramvají interiéru za 10 minut.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB