Prodat Jednopokojový, Budapest, Budapest, Maďarsko, -

Prodat - Cod. 43357

  • Typologie: Jednopokojový
  • Oblast: 78 m²
  • Pocet pokoju: 2,5
  • Podlazí: 0

Na prodej můj milovaný dům, kde jsem se narodil a vyrůstal, mezipatro, 78 m2, 2,5 pokojový byt v Maďarsku,
V Budapešti se konal IX. okres, naproti National Public Service University a poblíž Semmelweis Medical University!
Pokud máte rádi domácí, barevný, boho styl s nádechem retra, pokud se chcete cítit jako v malém středomořském italském městečku, pak je tento byt stvořen pro vás!

Byl bych rád, kdybyste zde mohli žít šťastně a pěkně vyzdobená, barevná a hřejivá atmosféra by vám přinesla mnoho radosti a štěstí! Zde v teplém, přátelském, zenovém bytě si můžete odpočinout po náročném dni!

Vždy se mi líbilo, že stanice metra je velmi blízko - zvláště když přijdu pozdě do práce :-) -, takže do centra města se dostanete za 10 minut, stejně jako tramvaje 24 a 23, které dojedou za 10 minut. nádraží Keleti. a další konečnou stanicí u Rákócziho mostu je OBI, Tesco na Soroksári út a HÉV linky H6 a H7!

Byt se prodává téměř kompletně zařízený, jak můžete vidět na obrázcích!

Zajímavostí starého měšťanského bytu s vysokými stropy je, že má dvoje vstupní dveře: jedny se otevírají do kuchyně z vnitřního dvora, druhé ze schodiště do haly.
Z obývacího pokoje 23,8 m2 se vchází do ložnice 19 m2, jejíž druhé dveře vedou do jídelny (11 m2 polopokoj), takže můžete zavřít dveře mezi obývacím pokojem a ložnicí a oba pokoje mají stále oddělené vchody. Kuchyň se otevírá z jídelny, je zde samostatné WC a samostatná koupelna se sprchovým koutem, vybavená 120litrovým elektrokotlem, který jsem koupil nový v roce 2017.

Bytový dům byl postaven v roce 1912 a má chráněnou fasádu. Vnitřní nádvoří, střechy a fasáda byly v posledních 10 letech také renovovány a restaurovány z fondu renovací + financování z výběrového řízení. V domě jsou videokamery, které nahrávají své záznamy a náš správce má k záznamům kdykoliv přístup a může je živě sledovat. Na zahradě domu jsou také koše vhodné pro tříděný sběr odpadu.

Byt prošel před 20 lety kompletní rekonstrukcí: protáhly se staré elektrické kabely, ve dvou pokojích byly přebroušeny a nalakovány parkety, ve společných prostorách byly položeny kamenné podlahy, v koupelně byla instalována vestavěná kachlová sprchová vanička , která dostala vodotěsnou izolaci a nahradila starou vanu, takže je celá stejně velká, to znamená, že se do ní pohodlně vejde i při sprchování. Koupelna a ložnice jsou čerstvě vymalovány, ostatní pokoje byly vytapetovány a vymalovány v roce 2016. Původní štuky jsou zachovány, což dává dvěma pokojům skutečný měšťanský ráz.

Byt má na střeše dva komíny, oba vyvložkované dle předpisů. Na jeden (v obývacím pokoji) jsou napojena kachlová kamna s plynovými hořáky HÉRA 3, na druhý plynový konvektor (v ložnici). V jídelně je parapetní konvektor, každý je každoročně vyčištěn a zkontrolován plynařem. V bytě je také měřič CO2.

Z předsíně ústí spíž 3,5 m2 oddělená sádrokartonovou stěnou, která je výborným úložným prostorem s nástěnnými policemi.
Byt je vybaven individuálními vodoměry, plynoměrem a elektroměrem den/noc. V obou místnostech jsou instalovány žaluzie, v obývacím pokoji je elektrická žaluzie ovladatelná dálkovým ovládáním s časovačem.
V kuchyni je plynový sporák a mini elektrický bojler. Již 10 let čistím vodu z kohoutku v kuchyni zařízením na čištění vody, takže mám opravdu čistou a velmi chutnou vodu, není třeba utrácet peníze za balenou minerální vodu. Zařízení na tlakové čištění vody s reverzní osmózou jsem před rokem vyměnil za nové, takže při pravidelné každoroční výměně vložky vodního filtru je zařízení v záruce dalších 9 let! Skutečná roční výměna právě proběhla v lednu, zařízení zde nechám, abyste si mohli užívat zdravou, čerstvou vodu! :-) Uvidíte rozdíl v chuti!

V blízkosti jsou 4 nemocnice, ordinace, obvodní ordinace, lékárna, prodejna stavebního inženýrství, lakovna, elektroprodejna, supermarkety do 1-15 minut chůze (Coop, Penny, Aldi, Lidl), a. obchod s oděvy, šicí dílna, hodinářství, několik restaurací, restaurace rychlého občerstvení, komunitní centrum, fresh market, čerpací stanice, balicí místa, obchod s chemikáliemi, nákupní centrum (15 minut pěšky od čtvrti Corvin, Lurdy-ház), Praktiker, parkovací místa! Pro obyvatele čtvrti je možné požádat o parkování na magistrátu za 2 000 HUF/rok, 2 místa na byt!

Společné náklady jsou 16 885 HUF/měsíc, plyn 13 971 HUF/měsíc (v pokojích tedy 22 st. C, protože mám rád v bytě teplo), elektřina 7 807 HUF/měsíc, vodné a stočné 11 141,- HUF/2 měsíce.

Rád vás uvidím, chcete-li takový přístupný domov s boho atmosférou, který má jak vzpomínku na staré časy, tak moderní, mladistvý šarm! Ať si to taky užijete! :-)

Prosím NEKONTAKTUJTE realitní makléře! Přijímám pouze hovory od soukromých osob! Děkuji za pochopení!

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB