Prodat Domek, Galambok, Zala, Maďarsko, 8754 Galambok Rózsa utca 37

Prodat - Cod. 30439

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 278 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: 1

Galambok prodej na pravidelnou údržbou a nového domu. Velké a prostorné pokoje v domě, přístavby a který má navíc ještě jednu osobu žijící u nás obvyklé samostatným vchodem. Garáž a dílna lze nalézt. Drahá nádvoří, kde je to možné navrhnout zahradu, velká pec je postaven, kde si můžete vychutnávat ty jemné. Patio, dvorek nebo posedět je to možné. Chladné v létě, protože z velkých borovic v zadním dvoře obklopeném. Megtalálató malý umělý rybník. Budova je umístěna uvnitř, konhyával má obývací pokoj s lázněmi, lázně má také postavil dvě místnosti a místnost strany.
Suterén je pod budovou, skladování vynikající.
Tato oblast je dobrá, obec obchod, pošta, banka ryb jezera je krásná restaurace v obci. Hned vedle můžete Zalakaros, Nagykanizsa a je jen pár kilometrů. Obec se nachází na přední straně čerpací stanice v těsné blízkosti hlavní silnice. Nedaleko od jezera a žádný z jezírko. Mnoho exkurze nabízené v létě a rekreačních možností.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB