Prodat Domek, Zalacsány, Zala, Maďarsko, Füzesi 9

Prodat - Cod. 40319

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 252 m²
  • Pocet pokoju: 10
  • Podlazí: 2

Vynikající obchodní příležitost v Kehidakustyánu! V nejlepší lokalitě Kehidakustyán, v blízkosti čtyřhvězdičkového termálního hotelu a lázní Kehida, jsou na prodej plocha 2X126 m2 a dva rodinné domy. Až do listopadu 2019 fungoval jeden z domů jako penzion. 10-pokojový rodinný dům odráží vynikající vkus majitele a sofistikované zařízení. navrženo.
Vzhledem ke zdravotnímu stavu vlastníka již není schopen provozovat nemovitost, oblast je od roku 2018 prohlášena za lékařskou zónu.
Boční vstup do golfového resortu Zalasprings, proslulého v Maďarsku, je vzdálený 150 m, hlavní vchod je 2 km daleko. Několik volných pozemků odděluje nemovitost od termálních lázní, protože oblast je nově rozčleněna. Ze zahrady je výhled na skluzavky, z balkonu je plné panorama.
V okolí jsou nově postavené byty, byty, stravovací jednotky a dokonce i nádherný německý malý hrad s výhledem na majetek, který postavil německý majitel,

Nemovitost se nachází na udržovaném upraveném pozemku o rozloze 945 m2, kde je na obou stranách průchozí brána s otočnými branami.
garáž. V zahradě je parkoviště pro několik aut. V zahradě se nachází dřevěný úložný nástroj, dva houpačky a dva kamenné mříže a hrnce, malý zahradní rybník s lámající vodou.
Nemovitost má alpskou stavbu srubu, obklopenou zateplením, omítkou Dryvit, střešními taškami Terran.
Podle distribuce:
spodní úroveň má krytou terasu, obývací pokoj s americkou kuchyní, jídelnu, bidetovou koupelnu se sprchou, samostatné WC pro hosty a ložnici a schodiště. V přízemí je v obývacím pokoji kuchyň s jídelnou, opláštění, šedé laminátové parkety z mramoru, v koupelně bílé laminátové parkety z mramoru.
Přístup do podkroví schodištěm: 3 pokoje, z nichž 2 mají balkon, koupelna se sprchou a WC. Ložnice mají dlážděné podlahy a koupelny mají bílou laminátovou podlahu.
Vytápění rodinného domu je plynové oběhové čerpadlo, teplo radiátorů je umístěno ve dvou samostatných kotelnách, jeden kombinovaný plynový kotel ARISTON je zajištěn, teplá voda je zajištěna elektrickým kotelem, s noční elektřinou, zvlášť v každé koupelně. Teplá voda je také možné zajistit z kotle. Obě stavební jednotky jsou vybaveny samostatnými měřiči.
Dveře a okna: dřevěná okna, která jsou tepelně a zvukově izolovaná, zavřená.
Dům byl postaven v roce 2006 a byl dokončen v roce 2014. Dům byl postaven předchozím majitelem jako dodavatel stavby pro jeho vlastní děti, popraven s velkou péčí.
Tato nemovitost je také velmi výhodná poloha, pokud jde o vzdálenost.
Letiště Sármellék leží 30 km od Zalaegerszegu, 13 km od Hévízu a 23 km od Keszthely.

Hnutelný majetek lze zakoupit samostatně podle potřeby. Tato nemovitost je vhodná pro podnikání, pohostinství, obchodní účely, ale je také velmi ideální pro rodinný dům pro dvě rodiny. Cena je velmi rozumná, dům dostane dva domy za prakticky jednu cenu,
Dům je soudní a nezatížený.


Pokud jsem vzbudil váš zájem, zavolejte a podívejte se společně, i přes víkendy, a tuto výjimečnou nemovitost, která může být příznivou investiční příležitostí nebo poskytnout bydlení pro dvě rodiny po celý rok.

Těším se na vaše volání s poděkováním a úctou!

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB