Prodat Dům, Kehidakustány, Zala, Maďarsko, 8784 Kehidakustány Kőris u 9

Prodat - Cod. 43244

  • Typologie: Dům
  • Oblast: 54 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Podlazí: 0

Cihlový byt postavený v roce 2002 s vlastním tenisovým kurtem je na prodej v Maďarsku, okres Zala, osada Kehidakustány, v řadovém domě se 3 byty. K tomuto bytu náleží tenisový kurt. V roce 2022 jsme provedli kompletní rekonstrukci a modernizaci.
Nemovitost vyžaduje minimální údržbu! Údržbu zeleně v okrajových částech v současnosti provádí dodavatel bydlící v osadě, vždy za 10 Euro, v létě dvakrát měsíčně.
2 pokoje, obývací pokoj s americkou kuchyní, jídelna, koupelna s WC, hala, kotelna, krytá terasa, dlážděné stání pro 2 auta, zahrada s umělou trávou, plot z gabionového kamene, soukromý tenisový kurt naproti bytu, na druhé straně silnice. Nemovitost je vybavena inženýrskými sítěmi vody, elektřiny, plynu a kanalizace.
Vytápění kondenzačním kombinovaným plynovým kotlem, který lze ovládat na dálku přes Wi-Fi s chytrým termostatem. V bytě je podlahové vytápění, provoz topení je díky dobré tepelné izolaci mimořádně příjemný a ekonomický.
Síť třecí vody byla vybavena změkčovačem vody. Kotel a změkčovač vody jsou umístěny v kotelně, je zde možnost připojení a umístění pračky. Vstup do kotelny je z chodby.
Vnitřní klimatizace v obývacím pokoji. Skvěle slouží celému bytu a lze jej využít pro chlazení i vytápění.
Byt se nabízí k prodeji kompletně zařízený. Pokoje zařízené novým nábytkem Ikea, předsíň, obývací pokoj, jídelna. Unikátní moderní kuchyňský nábytek a koupelnový nábytek. LED televizor Samsung.
Kuchyň je plně mechanizovaná. Myčka, Lednička, Trouba, Varná deska, Mikrovlnná trouba.
Ratanový nábytek na terasu.
Podlahová krytina uvnitř s krásnými velkými španělskými lesklými dlaždicemi. Terasa je vyrobena ze stejného dlaždicového kamene jako interiér, ale v matném provedení.
V koupelně je na jedné straně prosklený prostorný sprchový kout, Kludi Cockpit Discovery Termostatická duální sprcha s baterií, která dodává vodu do vany o nastavené teplotě, s ostřikovačem a ruční sprchou. Koupelnové zrcadlo je také vybaveno LED osvětlením a odvlhčovačem vzduchu. Radiátor na sušení ručníků v koupelně. Toaleta má skrytou nádržku na vodu.
Osvětlení bytu LED světly, které lze ovládat pomocí Bluetooth. LED noční světla v ložnici jsou vhodná i pro bezdrátové nabíjení telefonu.
Okna mají 3 vrstvy zasklení. Zvenčí mají hliníkové okenice a moskytiéry.
Tepelná izolace. Podkroví je zatepleno minerální vlnou o tloušťce 20 cm. V interiéru bytu pod podlahovým vytápěním je tepelná izolace tloušťky 10 cm. Byt je zvenku zateplen grafitovou izolací o síle 15 cm.
Venkovní solární bezpečnostní kamera, kterou lze na dálku sledovat z chytrého telefonu.
Na střeše tašky Barmac, na střeše terasy tašky Lindab.
Z obývacího pokoje lze také vyjít na terasu, odkud je výhled na soukromý tenisový kurt naproti a do lesa.
Nemovitost se nachází 200m od lesa v klidném prostředí.
Populace Kehidakustány je 1 185.
Z apartmánu: Léčebné a termální lázně (800 m), nabíjecí stanice pro elektromobily, Golfové hřiště Zala Springs (1 km), Supermarket Penny 13 km, Supermarket Spar 14 km
Jeho poloha je 21 km od jezera Balaton (Keszthely), Balaton Siófok 103 km, Hévíz (Hévíz Tófürdő) 14 km, Sármellék (letiště) 19 km, Budapešť 204 km, dálnice M7 30 km, Zalakaros (Termální lázně) 33 km, Zalaegerszeg 33 km

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB