Prodat Bar/Restaurace/Noční klub, Paks, Tolna, Maďarsko, Építők útja 2/1

Prodat - Cod. 36305

  • Typologie: Bar/Restaurace/Noční klub
  • Oblast: 70 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Podlazí: 2

Paks se stala bláznivou kulturou.
Obchod je 70 m2 na dvou úrovních s individuálním parcelním číslem dohodnutým s kompletním vybavením, vybavením a infrastrukturou.
Objekt byl kompletně zrekonstruován po dobu 5 let. V letošním roce probíhají renovace celé střešní konstrukce a izolačních dveří a oken. Nová elektrická a vodovodní síť, ústřední vytápění s kombinovaným plynovým kotlem, s individuálními měřidly. Má dobře navržené toalety a pokoje, stejně jako kompletní sadu zařízení, klimatizované. Soukromé a bezplatné soukromé parkování je možné přímo před obchodem. Obchodní prostor se nachází v jedné z nejvíce rušných částí Paks, na ulici Építők út. Vzhledem k vlastnostem nemovitosti existuje mnoho možností pro vytvoření obchodního prostoru s jinými profily, a to i s kancelářemi, ale současný rozsah činností lze také okamžitě otevřít.
Paks je dynamicky se rozvíjející město. Během příštích několika let bude díky rozšíření jaderné elektrárny díky rozvoji regionu a územnímu plánu města Paks mnoho příležitostí k růstu počtu obyvatel.
Vzhledem k tomu, že současná dohoda nabízí řadu příležitostí, které nejsou v současné době využívány, bude mladým, dynamickým a plnohodnotným novým majitelem zlatou minou nyní prosperujícího a bezpečného živobytí se zavedenou zákaznickou základnou.
Důvod prodeje je pro obyvatele Paks naprosto neznámo: operátor odešel do důchodu a chce zůstat na zbytek svého života dědicem na plný úvazek.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB