Prodat Domek, Fony, Borsod-Abaúj-Zemplén, Maďarsko, Rákóczi u. 4.

Prodat - Cod. 33037

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 235 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: 1

BEAUTIFUL HOME
Náš milovaný 200 let starý dom je pro prodej v Maďarsku! Starý kamenný dům o rozloze 180 m2 a nová cihlová budova o rozloze 55 m2 se nachází na svazích hor Gergely. V objektu se nachází 3 pokoje, 1 obývací pokoj, 1 kuchyň, 1 wc, 1 koupelna, 1 sklep, 1 dílna a 1 garáž. Dům je vytápěn dřevěnými kamny, teplá voda je dodávána elektrickým ohřívačem vody, vaření je napájeno plynovým válcem. Spolu s domem si koupíte vinný sklípek o rozloze 20m2, který se nachází ve sklepě obce (cca 800 metrů).

ZAHRADNÍ ZAHRADY
Zahrada 2000 m2 je pokryta trávou plnou ovocných stromů a keřů: hruška, jablko, višně, vlašský ořech, fig, hruška, meruňka, broskev, černý rybíz, malina, byliny a koření. Za posledních 35 let rostou svou vlastní přirozenou a ekologickou cestou. Malá budova ukládá dřevo, které krmí kamna a vnější krb.

FANTASTICKÉ PROSTŘEDÍ
Nebudete se nudit! Primal-juniperský les v Fony, klášter v Hejce, hrady Regéc / Sárospatak / Fűzér / Boldogkő, Bible z Vizzola, Zemplén AdventurePark, Čínská továrna Hollóháza, Tokajská vinná oblast, Tarn z Megyerova hora nebo ledová jeskyně Dobsina. Pokud poznáte oblast pěšky, můžete sbírat léčivé bylinky jako Centaurium, Achillea millefolium, Heřmánek, Goldenrod, Nettle a několik jedlých hub.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB