Prodat Domek, Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplén, Maďarsko, Tompa utca

Prodat - Cod. 36980

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 100 m²
  • Pocet pokoju: 5
  • Podlazí: 1

V centru města Miskolc, tradiční 100 m2 3 + 2 polokomoravý, komfortní cihlový dům s exkluzivní vnitřní zahradou 80m2, v blízkosti náměstí radnice, u Petőfi utca a Meggyesalja utca.
Dům byl postaven kolem přelomu století a jeho kompletní rekonstrukce byla dokončena v roce 1985 a od té doby se několikrát transformovala a modernizovala. Je to nádherná kombinace důstojného buržoazního stylu a moderních technických řešení.
Jeho vnější fasáda byla po dobu 3 let svěřena čerstvým odstínem, více než půl metru tlusté masivní cihly chrání životní prostor před hlukem, teplem a chladem. Jeho střešní konstrukce je po dobu 12 let kompletně omítnutá, s 30letou zárukou, bezchybnou, a to i pro další podkroví, což je další možnost využití obytného prostoru.
Během rekonstrukcí byly postaveny kvalitní materiály, moderní kuchyňská technika je unikátní vstupní dveře.
Dveře a okna z dřevě poskytují interiér pro volný přívod přírodního tahu.
Kondenzační plynový kotel a systém chladiče zajišťují vytápění stálým plynem, přičemž plynový poplatek je nižší než nákladová hladina velkého bytového domu.
Díky zadržovaným komínům můžete v suterénu umístit kotel na tuhá paliva av obývacím pokoji a ve dvou místnostech je možné instalovat i krb.
V létě apartmán nevyžaduje mechanické chlazení díky silným stěnám a okenicím, avšak klima Daikin s prémiovou pojistnou cenou způsobí, že celý apartmán bude ještě pohodlnější během víkendového líbánku.
Obývací pokoj a dvě pokoje jsou pokryty kobercem, malé pokoje jsou laminátové podlahy, ostatní pokoje jsou studené, v dobrém stavu. Kuchyně byla nedávno modernizována na moderní kuchyň ze stolu do zdi s plynovým sporákem, mikrovlnnou troubou a myčkou nádobí.
Velké rodinné denní světlo, které je slunce, takže je vždy světlé a kromě 4 různých velikostí pro velké nebo více generační rodiny nabízí praktické a pohodlné ubytování.
Dvě největší místnosti jsou spojeny širokým obloukem, čímž se zvyšují variabilní možnosti zařízení, čímž je strop o výšce 3,2 m ještě prostornější a velkolepější. Poplašný systém a velké uzavřené dveře poskytují domu plnou ochranu, kabelovou televizi, internet a pevnou linku pro komfort komunikace.
Ve dvoře je až 4 vozy, malá krytá zahrada a velká krytá terasa mohou být optimálně využity pro rodinné obchodní účely. Úložný prostor na konci budovy a sklep dvou místností mohou dát nemovitosti další užitečnou funkci.
Podle představitele nového majitele, potřeby a možnosti, může být tento dům obchodní kancelář, domácí kancelář, dům nebo jejich kombinace, protože všechny vnitřní stěny mohou být přemístěny nebo dokonce odstraněny. 5-10 minut chůze do všech důležitých infrastruktur, školky, školy, lékařské ordinace, autobusu, tramvaje, nákupního centra a dokonce i bezplatné parkování v této oblasti!
Nemovitost může být po malování a čištění nebo výměně koberce okamžitě přemístěno, v dobrém stavu a bezplatně.
Pokud se na to podíváte, s malou představivostí okamžitě uvidíte komfortní, pohodlný, prostorný rodinný dům a bezpečnost, kterou si každý přeje.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB