Prodat Domek, Nyírábrány, Hajdú-Bihar, Maďarsko, Rákóczi

Prodat - Cod. 38589

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 98 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: 0

30 km od Debrecínu v blízkosti rumunského hraničního přechodu, vedle příjezdové cesty, rodinného domu na prodej.
Poskytuje vynikající příležitost pro chov zvířat / koníček a přínos / zemědělství.

Vlastnosti objektu:
V rodinném domě najdeme obrovský obývací pokoj se dvěma ložnicemi a kuchyní. V bytě je také kuchyň, koupelna s odděleným WC a vstupní chodba. Pokoje jsou kompletně odděleny od jídelny, takže si navzájem neruší pohodlí.
Byt může být vybaven příjemnou zadní terasou, kde si můžete vychutnat kávu a snídani ráno.

Technický:
Nemovitost je rodinný dům z křemičitanového kamene. Silikátový kámen je již dlouho populárním stavebním materiálem, protože je lehký, jeho struktura je porézní, dobrá tepelná izolace a snadno se s ním pracuje. Tepelné, parní a klimatické vlastnosti jsou podstatně lepší než ostatní zděné materiály. Díky své tepelné izolační schopnosti mohou být z této konstrukce vyrobeny deskové konstrukce, ale jejich stínící efekt je vynikající, chrání před satelitním, radarovým, kosmickým nebo mobilním zářením. Dveře a okna jsou vyrobeny ze dřeva. Střecha je vyrobena z tradičních sedlových střech a dlažeb.
K dispozici je také garáž a komora ve dvoře.

Okolí: Práce ve městě: Občanská stráž, několik kostelů, dvě okresní zdravotní ordinace, lékárna, zdravotnická služba, mateřská škola, škola, střední škola a další.
autobusová zastávka je cca. Je to 5 minut chůze od hotelu.
Obchody s potravinami, záchranné stanice, lékařské ordinace, zubní lékaři, mateřské školy, školy a seniory jsou během několika minut.
Do Debrecínu se dostanete autobusem a vlakem každé 1-2 hodiny, 25 minut autem.

Financování:
Nemovitost není zdarma, má náklad 220.000 HUF, na naše klienty čekáme bezplatné úvěrové poradenství. Nemovitost je možné zakoupit i v hotovosti a bankovním financování. Za tímto účelem můžete v naší kanceláři získat úplné informace. Nabízíme možnosti každé finanční banky, naši kvalifikovaní kolegové vám pomohou učinit nejlepší volbu a rozhodnutí.

Tímto Vás informujeme, že vy, zájemci, voláním telefonního čísla uvedeného v inzerátu souhlasíte s bezpečnou a obezřetnou správou Vašich osobních údajů - zejména jména a telefonního čísla - společností Real Estate Solutions Kft. V tomto kole najdete průvodce pro správu informací na níže uvedeném odkazu. Inzerentem Real Estate Solutions sro jako inzerentem. Tímto způsobem se můžete seznámit s našimi Zásadami ochrany osobních údajů.

immo1per ochrana dat

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB