Prodat Domek, Városlőd, Veszprém, Maďarsko, 8445 Városlőd, Mohácsi u.

Prodat - Cod. 28237

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 1500 m²
  • Pocet pokoju: 6
  • Podlazí: 2

Városlőd noha Bakony, 30 km od jezera Balaton k prodeji dvoupodlažní rodinný dům. Objekt se nachází ve spodní úrovni se nachází prostorná kuchyň, který byl nedávno zrekonstruován s novými kuchyňských skříněk, odsávač par byl instalován elektrický sporák. Výměna oken je hotovo, jako dům většině místnosti je z plastu, izolace, okenice, byly nainstalovány síťkami proti hmyzu na oknech. V kuchyni je spíž. Světlý, prostorný obývací pokoj, ložnice a párty místnost pro nově zařízené vanou a samostatné WC je také umístěn na nižší úrovni. Odtud se můžete okamžitě pustit do suterénu. světlé vstupní hala, tři prostorné pokoje, vana a zásobník v současné době používá místnost v patře, která je tvořena cokoliv. V suterénu je garáž, kotelna a další úložný prostor.
Při modernizaci vytápění v roce 2014, nová ko-kotel byl nainstalován v loňském roce a víztárolós nový plynový kotel, radiátory a nahrazení většiny z nich je hotovo, zbývající staré radiátory jsou také vybaveny termostatickým ventilem. Ohřívač vody a plynový kotel horký může být poskytnuta také.
1200 m2 pozemku většinou travnatý, ale více ovocných stromů a zeleniny sídlí. Velká terasa je dlážděna kamenné pozadí.
Budova se nachází v klidné slepé ulici, ideální pro rodiny s dětmi, pro ty, kteří chtějí odpočinek. školka, škola, obchody, pošta, ordinaci lékaře je ve městě, ale větší města - Ajka, Veszprém, Pápa - car, doprava dosah veřejnosti. V sousední obci, Kislődön a zábavní azyl najít země je největší zábavní park.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB