Prodat Jiné (Podnikání), Tokaj, Borsod-Abaúj-Zemplén, Maďarsko, Arany János utca

Prodat - Cod. 39843

  • Typologie: Jiné (Podnikání)
  • Oblast: 241000 m²
  • Pocet pokoju: 8
  • Podlazí: 0

!! UNIVERZÁLNÍ, CHRÁNĚNÉ VÍNO-HROZNĚ A VÍNO OPERÁTOVANÉ V OBLASTI VÍNKY TOKAJI, CHRÁNĚNY SVĚTEM !!
Od pěstování hroznů po stáčení a skladování jsou všechny podmínky na úrovni EU zavedeny.
Obhospodařují 23 hektarů půdy na nejslavnějších horských svazích tokajské historické vinařské oblasti s příznivými jihozápadními vinicemi. Pěstování se v současné době provádí na tradičních odrůdách Tokaji v nových nebo renovovaných moderních plantážích 5 200 kapitálu / ha. Vinice se nacházejí v okolí vinařství, na dosah, s dobrou logistikou. Mezi jejich výrobky patří několik vín, která získala vynikající ocenění na mezinárodních i domácích soutěžích a výstavách!
Současná roční kapacita vinařství a závodu je 500 000 lahví / rok, z nichž většina se exportuje. Vinařství dodává 40% svých domácích potřeb a 60% svého vývozu svým vývozním partnerům, včetně Evropy, Dálného východu a amerických trhů.
Součástí podnikání je téměř 740 m² vinařského domu na pozemku o rozloze 4400 m², jehož celé přízemí je vinařstvím. Vždy je certifikován ISO a splňuje všechny současné požadavky EU v průběhu celého procesu výroby, zrání a skladování. Zařízení je kompletní, od vakuového lisování, přes redukční tanky na stárnutí vína a přes stáčecí zařízení. Portrované říční víno je řešeno ve dvou vlastních sklepech o rozloze 500 m2, které jsou stovky let staré a historické.
Nad vinařstvím se nachází další uspokojující penzion se 7 ložnicemi a velkým společným prostorem, s americkou kuchyní a jídelnou na 320 m². K dispozici je budova zámku, kterou lze využít jako muzeum vína nebo penzion.
Zásoba lahvového a běžného vína, která je v současné době na skladě, je přibližně 300 milionů HUF (v účetní hodnotě), která se neustále mění.

Kromě toho je v centru obce na prodej dalších 6500 m2. V současné době je jako projekt zahájena velká nová investice v této oblasti. Principem společnosti je neustálý rozvoj a návratnost kapitálu. Zde bude realizována nová vinařská hala o podlahové ploše 2500 m2 s rozšířenou rostlinou, která bude snadno přístupná nákladními automobily. Nahoře s vícepokojovým penzionem, panoramatickou vinnou terasou, veřejným prostorem.
Stavba probíhá, začala! Termín realizace 2020.10. měsíců. Protože společnost požádala o nenávratný grant EU a úspěšně získala nenávratný grant EU, dokončení projektu bude nějakou dobu trvat.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB