Prodat Stavební parcela, Fehérvárcsurgó, Fejér, Maďarsko, Lajos utca 2

Prodat - Cod. 40021

  • Typologie: Stavební parcela
  • Oblast: 25000 m²
  • Pocet pokoju: 0
  • Podlazí: 0

Stavební plocha 2,5 ha se nachází na severovýchodním břehu přehrady Fehérvárcsurgó. Výhled je opravdu pěkný, oblast je klidná a příjemná, věčné panorama. Tato oblast je vynikající pro turistiku, volnočasové aktivity, rekreaci, rekreaci, rybaření, lov, poskytuje ideální prostředí pro domovy důchodců a bytové domy.

Tato oblast se nachází v obci Fehérvárcsurgó, v Maďarsku, mezi Budapešťou a jezerem Balaton, vedle Székesfehérvár, které se také nazývá korunovační město. Zámek Károlyi ve Fehérvárcsurgó nabízí mnoho kulturních programů. Oblast je snadno dostupná po silnici. Plánuje se také výstavba mezinárodního letiště v Székesfehérváru.

Lze zabudovat 40% stavební plochy, výška budovy je max. 6 m (2 úrovně x 10 000 m2), v současné době využívané jako orná půda. Veřejné práce lze snadno vyřešit, voda, elektřina a zemní plyn jsou k dispozici na hranici pozemku. Zelená plocha by měla zůstat na 40%, je povolena čistírna odpadních vod v uzavřeném systému.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB