Prodat Vila, Magyaralmás, Fejér, Maďarsko, Fő utca

Prodat - Cod. 40226

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 137 m²
  • Pocet pokoju: 5
  • Podlazí: laminatgolv, golvpl

Vila na prodej 1 km od Székesfehérvár
Dvoupodlažní dům na prodej v Magyaralmás, 1 km od Székesfehérvár, o čisté ploše 137 m2. V roce 1986 byl dům postaven z cihel (HB 38) s terranovským ušlechtilým dechem a bitumenovými střešními taškami na střeše břidlice. V přízemí se nachází obývací pokoj, kuchyň s komorou, jídelna a koupelna se sprchou, samostatné WC s umyvadlem (odlišné od půdorysu), kotelna a garáž. V současné době slouží garáž jako koníček a prádelna. Pod schody je malá uzavřená skladovací místnost. V patře jsou 2 plné a 2 poloviční pokoje (ložnice) a koupelna s toaletou. Pokoje mají plovoucí podlahy, druhý povrch má dlažbu. Část nábytku přizpůsobená ložnicím (není přímo vestavěná) - jde do ceny (fotografii lze zaslat).
Vytápění zajišťuje plynový kotel (a navíc kotel). Teplá voda pochází z kotle. Hliníkové rolety na oknech, sítě proti komárům, vnější stínování na světlících.
Pozemek je 958 m2. Zadní polovina zahrady je tráva a řada stolních hroznů, přední zahrada je květinová, za domem je méně otevřená terasa pod velkým šípem a višní. Ve dvoře je zahradní bouda o velikosti 25 m².
Vila je pohyblivá / užitečná, ale doporučuje se renovovat alespoň koupelny a toaletu, stejně jako vnitřní garáž!
Autobusová zastávka je vzdálená 250 metrů.
Ve vesnici se nachází asi 1500 přistěhovalců, kteří se nacházejí jen něco málo přes 1 km od Székesfehérváru. V obci je mateřská a mateřská škola a škola 6 tříd, sportovní hřiště, knihovna, venkovský dům, zdravotní středisko s praktickými lékaři a zubními lékaři a lékárna. K dispozici je také obchod s potravinami (podobný menší ICA) a někdy i obchod s masem. Třikrát týdně přichází pekařské auto, které prodává čerstvé pekárenské výrobky. Obec má velmi dobře známý produkt: tvrdý sýr s mezinárodní cenou (Práter), který lze zakoupit t.e. z mobilních prodejních vozidel v obchodě s potravinami v obci.
Székesfehérvár (aka Alba Regia) je největší město krajské rady. Jedno z hlavních měst středověkého Uherského království (město králů) s mezinárodně známým barokním starým městem. Jedno z nejrozvinutějších měst v Maďarsku s živým sportovním a kulturním životem. https://turizmus.szekesfehervar.hu/start/index/lang/en
Město se nachází mezi Budapešťem a jezerem Balaton a velmi blízko k jezeru Velence. Budapešť - Székesfehérvár je asi 45 minut pravidelného provozu na dálnici.

Magyaralmás se nachází mezi Székesfehérvár a Mór. Mór je třetí největší město v okresní radě Fejér a leží mezi dvěma horami Vértes a Bakony. Je to staré vinařské město, centrum národně známé vinařské oblasti Mór.
https://mor.hu/welcome
Mór má také lázeňský dům, zdravotní středisko a menší nemocnici. V Székesfehérváru je lanceová nemocnice.
Prodejcem je švédsky hovořící maďarsky (dříve pracoval ve Švédsku) - můžete kontaktovat e-mailem nebo přímo telefonicky po 15:30 ve všední dny (kromě úterý) a celý víkend. Později vám rád pomůže s papírováním.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB