Prodat Dům, Diósd, Budapest, Maďarsko, 2049 Diósd, Endre street 33

Prodat - Cod. 27803

  • Typologie: Dům
  • Oblast: 116 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: 2

JEWEL-BOX OF Diósd
V krásné zelené oblasti Diósd, dvoupodlažní byt o dvojdomku je k dispozici pro prodej. 116 m2 Dům se nachází na krásně upravené plochy, který je vybaven všemi veřejných služeb, obklopené tiché a klidné okolí bez tranzitní dopravy. Školka, škola a restaurace se nachází v blízkosti, nákupní facility (SPAR) v docházkové vzdálenosti. Dům má vysokou kvalitu konstrukce, vkusný interiér, je vybaven klimatizací, a poplachu systému stejně. V přízemí lze nalézt americký styl kuchyně v konjunkci s restauraci a prostorný obývací pokoj s unikátním krbem. Z obývacího pokoje 20 m2 terasa, koupelna s vanou a sprchovým koutem, toaleta a je přístupný. V prvním patře jsou tři lůžkových pokojích, vana-pokoj a balkon s nádherným panoramatem. V bytě je jedna garáž, s elektrickou garážová vrata a skladiště na úrovni suterénu. Odděleny zahrada patří rovněž k panství.

V případě, že výše uvedená vlastnost upoutal vaši pozornost, a pokud budete potřebovat další informace, neváhejte mě kontaktovat telefonicky nebo e-mailem:

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB