Prodat Dům, Lenti, Zala, Maďarsko, Béke-Straße, 8960 Lenti

Prodat - Cod. 36181

  • Typologie: Dům
  • Oblast: 713 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: 1

popis
JIŽNÍ SVĚTOVÝ DŮM S ZAHRADEM

Nedaleko termální lázně

Pozemek: 713 m2

Obytná plocha: 76,8 m2,

Užitná plocha (se suterénem 12 m2): 28 m2.

Dispozice: vstupní hala, obývací pokoj, ložnice, kuchyň, koupelna s WC, zimní zahrada, terasa v zahradním domě. K dispozici je suterén.

Popis: Typická maďarská pevná cihla. Stará akcie v dobrém stavu. Vlhké poškození trvale odvodněné z podkladu se základovou tepelnou izolací (plná výška) v kombinaci s automatickou dehydratací (LIAPOR + STYRODUR). Kompletní odvodňovací systém pro dešťovou vodu k dispozici. Staré dřevěné dvojité okno s okenicemi. Dvě dobře zachovalé plynové trouby a kuchyňské sporáky a přídavné topení se dvěma elektricky ovládanými hliníkovými radiátory. Centrální zásobování teplou vodou prostřednictvím elektrického úložiště. Stará elektroinstalace je naléhavě potřeba renovace. Zateplování proti střešnímu prostoru je provedeno v částech s prozatímně navrženým Styrodurplattenem. Objekt se nachází na plochém trávníku s ovocnými stromy a vinnou révou. "Ruheoase" - mírně vyvýšené plánované - s příjemným osvětlením, připravené.

Nový solidní zahradní dům s dřevěným skladováním, hobby workshop a venkovní posezení. Jižní střecha zahradního domu je vhodná pro solární využití.

Nový, stabilní zahradní plot na ulici s dálkově ovládatelnou vstupní branou a betonovou příjezdovou cestou. Hřídel je k dispozici.
zařízení
Spojení: elektřina (nové podzemí), voda, městský plyn, kanalizace. TV satelitní parabolu.
Místo Popis
SUDWESTUNGARN H A U S s G A R T E N

Nachází se na široké městské postranní ulici se stromy po obou stranách a pěší chodník. Do termálních lázní pět minut na kole. Oblast osídlení.
ostatní
Dům lze zvýšit (E + DG); Schodiště může být umístěno nad východem sklepa. Velmi cenný objekt s možností rozšíření.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB