Prodat Domek, Budapest, Budapest, Maďarsko, Istenhegyi street

Prodat - Cod. 34215

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 473 m²
  • Pocet pokoju: 8
  • Podlazí: 0

Představoval si kolem celé té Budapešti u nohou? Pohrával si s myšlenkou, že se stěhuje do domu, kde téměř „dovolená“ má domov? Bylo by hezké si osvěžující koupel a sauna po zotavení nápoj pomerančové šťávy ráno je skvělý terasu?

Pak je tu dobrá zpráva, protože v tomto krásném domě a to nejen těchto tří, ale tisíce dalších přání mohou být splněny!

Pokud čtete tento inzerát, pravděpodobně nebudete netřeba představovat zejména v XII. Mountain okres a skvělý způsob, jak se k Bohu.

Tento dům je zaručeno do domu svých snů, protože kromě ideální místo, ze kterého byl vybudován pro 1631 metrů čtverečních pozemku v ráji.

Proč?

V třípodlažní dům se spoustou vše od shora dolů.

Když přijdete domů, nemusíte se dostat ven z auta, protože brána a garáž dálkové ovládání, kromě toho, když to padá sníh nebo led na silnici budete také čisté silnice vedoucí do garáže, protože automatizovaný cesta vytápění taje led a sníh v nejtvrdších zimních ,

Tento dům je nejen pohodlí, ale bezpečnost je prioritou výzkumu, a proto je celý systém dohledu dům kamera je chráněna s obrazem z vás neustále kontrolovat připojení k Internetu pomocí telefonu, počítače nebo tabletu taky.

Celý dům je klimatizován, můžete také nastavit pro každou místnost, kolik stupňů se neměli znepokojovat, pokud někdo ve vaší rodině miluje chladnější, a druhý teplejší, protože všichni tady potřebuje vyhrát spokojenost najednou.

Z terasy je Velkou výhodou je, že pokud budeme sedět den obdivovat výhled a slunce silně svítí, neměli byste mít, protože markýzy automaticky stojí v székünkből. To znamená, že v případě, že slunce vyjde, se automaticky otevře, když necháte den nebo silnější vítr zavře.

Pokud bychom se nudí a dělat něco jiného, ​​zůstane na poměrně málo možností, protože se budete cítit zvolit buď na bazén, sauny a dokonce i terasu s grilem dobře.

jasně viditelný na půdorysu vidět kterém patře, kde jsme zjistili, že obrázky a řekne víc než tisíc slov!

Pokud máte pocit, že je to váš sen domů, zavolej mi!

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB