Prodat Domek, Budapest, Budapest, Maďarsko, Dozsa Gyorgy ut

Prodat - Cod. 38907

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 300 m²
  • Pocet pokoju: 9
  • Podlazí: 3

Luxusní výkonný vícegenerační rodinný dům k prodeji s prostornými obytnými prostory, 5 velkorysými ložnicemi, svěží zahradou s vyhřívaným bazénem a velmi blízko americké školy. - ICSB mezinárodní americká škola je 6 minut jízdy autem.

Cena zahrnuje veškerý nábytek, hrnce, pánve a zahradní nářadí!

Dům má ideální polohu s vynikající dopravní dostupností a dostupností na dosah ruky.
5 minut od dálnice M 0 a několika tras do centra Budapešti
Autobusová zastávka je vzdálená 100 metrů a Móricz Zsigmond Körtér (M4) je 30 minut jízdy autobusem.
Budapešť Highland Golf Club, praktický lékař (lékaři), lékárna, pošta, Aldi, Lidl minut.

Nákupní centrum Campona je 5 minut jízdy autem a 10 minut autobusem.

Tato 3patrová nemovitost nabízí prostorný obytný prostor o rozloze 325 m2 na pozemku o rozloze 1100 m2 v okrese Budapests XXII. Dům je ideální jako vícegenerační rodinný dům nebo kombinovaný rodinný dům a kancelář.

V nejvyšším patře jsou 3 velkorysé dvoulůžkové ložnice, jednolůžkový pokoj a prostorná moderní koupelna. Velká hlavní ložnice má panaromický výhled a rozsáhlé vestavěné skříně. V horním patře je také oddělená šatní skříň, sauna, další toaleta a prádelna.

Na střední úrovni se nachází velký obývací pokoj s americkou kuchyní a jídelnou ze strany a otevírá se na terasu o ploše 70 m2 se vstupem do zahrady. Na této úrovni je také pokoj pro hosty s vlastní koupelnou a další samostatné WC.

V rozsáhlé spodní úrovni jsou 2 samostatné garáže, letní kuchyně, koupelna, posilovna, spíž, jídelna a dílna a přístup do zahrady.

Svěží zralá zahrada má vyhřívaný venkovní bazén, vlastní studnu s pitnou vodou, automatický zavlažovací systém a je navržena pro snadnou údržbu.

Dům poskytuje veškeré pohodlí s prostornými pokoji a dobře promyšleným zařízením a úložným prostorem. Dům je plně propojen: všechny pokoje jsou vybaveny televizí, připojením na Ethernet (síť). Externí CCTV kamerový systém s uzavřeným okruhem se záznamem HDD a alarmovým systémem

Tento krásný dům je ideální pro zábavu a budova je ideální jako vícegenerační rodinný dům, nebo jako rodinný dům + kancelář.

Mluvíme rodnou angličtinou + maďarštinou

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB