Prodat Domek, Lenti, Zala, Maďarsko, Lovászi Külterület

Prodat - Cod. 33654

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 7200 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Podlazí: 0

V Maďarsku, v okrese Zala, na okraji obce Lovászi, v klidné klidné zelené oblasti 70 m2 rodinného domu s velkým a dobře udržovaným pozemkem 7200 m2 nebo bez pozemku k prodeji. V domě je několik budov. Dům je v dobrém stavu, suchý, plně zařízený, takže se můžete okamžitě pohybovat. Doporučuje se také pro penziony. Nachází se ve svahu v svahu Zala Hegy.
Má kabelovou vodu, elektřinu a všechny pokoje jsou vybaveny krbem. Pozemek je osázen ovocnými stromy, ale je vhodný jak pro zemědělské účely, tak i pro hospodářská zvířata a jezdectví. Navzdory své poloze na okraji města je přístupná asfaltovou silnicí.
Lov v západní části země, mateřská škola, škola, venkovní lázně, restaurace a obchody najdete. Termální lázně Lenti, vzdálené 8 km, se snadno dostanete autobusem. Z dálnice M7 je 15 min.Je to slovinské a chorvatské hranice.Pokud máte zájem o reklamu, těším se na další informace a podrobnosti.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB