Prodat Hotel, Hévíz, Zala, Maďarsko, 8380 Heviz, Szechenyi u. 23

Prodat - Cod. 31548

  • Typologie: Hotel
  • Oblast: 2450 m²
  • Pocet pokoju: 51
  • Podlazí: 3

PRODEJ *** Hotel v centru unikátního pláž přední majetku na jezera Hévíz v Maďarsku

Město Hévíz se nachází v jihozápadní části Maďarska. Pouze 14 km od hotelu se nachází mezinárodní letiště se stejným názvem města. Jezera Hévíz je pouze přírodní termální jezero na světě, dosud známa v době Římské říše, kde se můžete koupat a péči po celý rok. Díky svým vlastnostem nádherné turistické proudění v této oblasti je rok od roku roste. V roce 2012, například, oni se dostali tak daleko, pouze 19 tisíc turistů z Ruska, zatímco v roce 2017 došlo ke zvýšení návštěvnosti o 64% oproti roku 2016 (podle oficiálních údajů ator ruský Association).
Údaje uvedené výše a na skutečnost, že hotel je na pět minut chůze od jezera, aby se Pannon Hotel může mít významné vyhlídky na budoucí vývoj. Také se nachází v těsné blízkosti kostela Svatého Ducha, hlavní kostel města, v sousedství radnice. Naproti hotelu je místní obchod s potravinami, který je pro turisty v hotelovém volby velmi důležité.
V hotelu (celkem 2450 metrů čtverečních), byla postavena v roce 1977 na třech podlažích s 51 pokojů, parkování pro hosty, restaurace (100 m²), barů (48 metrů čtverečních), konferenční místnost pro 50 osob. Každý pokoj je vybaven sociálním zařízením, lednicí, TV a balkon. Restaurace má kapacitu 60 míst. K dispozici jsou také dvě kanceláře, místnost pro ošetření, stejně jako různé oblasti služeb, které mohou být restrukturalizována s cílem získat další místnosti. Parkoviště se nachází na území hotelu má kapacitu 10 aut a 5 autobusů.
Vzhledem k tomu, Poslední rekonstrukce byla v letech 2003-2005 jsou zapotřebí z tohoto pohledu se nových pracovních míst. Dalo by se také uvažovat o vzestup budovy, organizaci zdravotní středisko, vybudování bazénu, otevření restaurace na silnici, na výstavbu vedlejší budově s byty, uspořádáním galvanické systému na střeše , je, aby vlastnost soběstačné pro případné prodeje elektřiny do třetích stran. Je samozřejmé, že program rekonstrukce je v závislosti na rozpočtu, který je očekáván. Jsou také nevylučuje zařízení z Evropského společenství. Jedinečnost resortu a poloha hotelu (v budoucnu také sanatorium) zaručují dobré výdělky nad určitou příliv zákazníků.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB