Prodat Jednopokojový, Budapest, Budapest, Maďarsko, Lángliliom

Prodat - Cod. 25610

  • Typologie: Jednopokojový
  • Oblast: 61 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Podlazí: 3

Prodej Buda Lakókert klidné zelené oblasti s 15 byt schodiště, Hármashatár malebném kopci, uvnitř dobře udržované dvoupodlažním domě.
Spodní úroveň má 2 balkony, kuchyň, komora pod schodištěm, jídelna a obývací pokoj, ložnice, koupelna (WC) a WC. V circulati pračka a samostatné zabudované části byl navržen. Podlaha v místnosti otevřené a úzké 5m2, s 13,5 m2 intimní zvýhodněné teplou a studenou vodou, sprchy sluneční terasou. Byt se nachází v jiho-západ, a proto celý den užívat sluníčka na náklady na terasu a domácí vytápění jsou nízké po většinu roku.
Byt je zahrnuta v ceně vestavěného nábytku (ložnici zdi, která se vztahuje na celý velký šatnu, vestavěné kuchyně TEKA varnou deskou, troubou, digestoří a myčkou na nádobí, nahoře v pokoji a posuvné dveře skříně osvětlení).
Součástí objektu je garáž pod budovou v 12.69 na parkoviště m2 auto a 4,76 m2 skladování (police, skříň, stůl), který spolu s rezidenčních nemovitostí k prodeji.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB