Prodat Jednopokojový, Budapest, Budapest, Maďarsko, Illés utca 12

Prodat - Cod. 33619

  • Typologie: Jednopokojový
  • Oblast: 38 m²
  • Pocet pokoju: 1
  • Podlazí: 4
  • Majetkové poměry: Excellent

MĚSTSKÉ BUDOVY

Tento komfortní byt je součástí nových budov budovy Illes, která se nachází mezi ulicemi Illes a Köris. Šestipodlažní budova s ​​13 byty na patře a obchodní prostory v přízemí, distribuovaná v portálech.

Vysoce kvalitní budova s ​​automatickým vrátným, 2 výtahy, systémem špičkových technologií pro televizory, elektrickým systémem pro osvětlení a přímým přístupem do garáží. moderní a světlý exteriér.

Díky své poloze je vynikajícím investičním produktem, protože se nachází poblíž Semmelweisské univerzity v Budapešti, každý rok sem přišli tisíce maďarských studentů a dalších národností, aby studovali medicínu a další biotechnologické kariéry.

Zastávka tramvaje Klinikák 3 v budapešťském metru je jen pár kroků od hotelu. Také máte přístup autobusem (č .: 9, 99, 99A, 17), jako trolejbus (č. 89) a vozík (č. 24, 28).

 

OBLAST VIII

Tyto praktické byty se nacházejí v budově Illes v okrese VIII, jedné z center centrály Budapešti. Oblast, která má všechny služby, které budete potřebovat: restaurace, kavárny, kina, tělocvičny s lázněmi, wellness centra a kosmetické služby, kadeřnictví atd.


Tento okres charakterizuje tisíce studentů a mladých lidí, protože mezi jinými je fakulta medicíny. Stejně tak je klidná a rekreační oblast, pro svou bezpečnost a parky, stejně jako Orczyův park se širokými rozměry.

Orczy Park je známý park, který má sto leté stromy a prostory, kde mohou být sporty praktické a dětské hřiště. Park, který chtějí navštívit všichni milovníci přírody a sportu; tam je také sportovní škola, kde můžete procvičovat tenis, fotbal, basketbal, házenou, bruslení a další sporty v Budapešti.

Také skutečně blízko k těmto bytům v Budapešti můžeme najít tělocvičnu s více než 3000 metry v rámci velkého bazénu a široký rozměr, kde můžete také plavat.

Výborné spojení s městskou hromadnou dopravou.

Máte-li zájem, prosím, zavolejte na toto číslo: +36 70 634 2499

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Tamas Csaki
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB