Prodat Jednopokojový, Budapest, Budapest, Maďarsko, Klapka Utca

Prodat - Cod. 35528

  • Typologie: Jednopokojový
  • Oblast: 15 m²
  • Pocet pokoju: 1
  • Podlazí: 2
  • Majetkové poměry: New building

Vysoká rozloha v posledních letech. S veškerou potřebnou infrastrukturou pro každodenní!


Inteligentní řešení nabízená společností Atempo Residence činí každodenní život pohodlnější pro všechny věkové kategorie. Přizpůsobitelné balíčky zahrnují klasickou inteligentní domácí funkci s dálkovým ovládáním topení a inteligentní zásuvkou s několika možnostmi rozšíření, jako je poplašný systém, dálkové ovládání klimatizace, ovládání závěrky a ovládání osvětlení, jakož i nabíječka elektrických automobilů.

Dobře promyšlené plánování a komunitní služby podporované analýzou potřeb budoucích obyvatel umožňují efektivnější a ekologičtější provoz kondominia. Soukromý rekreační park a pouliční cvičení vedle hotelu (zaměřené na nadšence pro outdoorové sporty) slouží všem rekreačním aktivitám rezidenční obce.
Úspěšnost obchodní čtvrti Váci út pokračuje neomezeně - v současnosti existuje řada kancelářských budov využívajících zelené technologie. Neustálý vývoj v okolí zaručuje rostoucí hodnotu vašeho nového domova z dlouhodobého hlediska. Kromě toho se tisíce zaměstnanců najatých nadnárodními společnostmi v okolí mohou stát potenciálními nájemci vašeho majetku.

Residence Atempo je financována společností OTP Bank. Ceny bytů se neustále zvyšují. Dnes jsou byty dlouhodobého pronájmu jednou z nejstabilnějších forem investic soukromých investorů. Jeho vynikající poloha, bezprostřední blízkosti obchodní čtvrti, funkce SMART a komunitní funkce, které jsou k dispozici všem, činí z Atempo Residence vynikající městský domov, z něhož se můžete těšit. DanubioHomes dává výhradně tento projekt všem svým klientům a poskytuje jim veškerou potřebnou podporu ve španělštině, ale také v angličtině a němčině. Vedení společnosti danubioHome (se zkušenostmi od roku 2006) vám poskytne komplexní správu služeb vašeho majetku, takže se nemusíte bát nic jiného než obdržet dividendy.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Tamas Csaki
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB