Prodat Třípokojový, Budapest, Budapest, Maďarsko, almassy ter

Prodat - Cod. 34006

  • Typologie: Třípokojový
  • Oblast: 160 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: 5

Útulný byt o velikosti 160 m² k prodeji v blízkosti opery.

Zde najdete nádherný apartmán o rozloze 160 m2 v posledním patře okouzlující budovy z roku 1903. Byt byl nedávno kompletně zrekonstruován v moderním a velmi útulném stylu.

S vysokými stropy a rohovou polohou v nejvyšším patře, tento velmi světlý byt nabízí tři velké ložnice, vlastní koupelnu s vířivkou a sprchou, americkou kuchyň s centrálním ostrovem, velkou skladovou místnost a sklepní komoru.

Výhody celého denního slunečního světla, které stojí před parkem (bez ohledu na to). Tento malý klíček má hranici, kterou většina budapešťských apartmánů nemá: krásný balkon.

O oblastech. Přímo v centru Budapešti se tato výhoda nachází 5 minut od Andrassy: místní "Champs Elysées". Má zastávky tramvaje, autobusů a stanic metra u dveřního schodiště, stejně jako obchody s potravinami, množství módních barů a restaurací ... To je také 10 minut chůze od nádherné opery.

Ale to není všechno: snadno najdete dvojjazyčné školy a univerzity (veterinární, obchodní, marketing, medicína ...). Maďarské univerzity patří mezi nejlepší v Evropě. Židovské čtvrti je také v blízkosti.

cena - 380 000 EUR

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB