Prodat Třípokojový, Budapest, Budapest, Maďarsko, Eotvos Utca

Prodat - Cod. 38564

  • Typologie: Třípokojový
  • Oblast: 51 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Podlazí: 1

ROČNÍ ČISTÁ VÝKONNOST 5 A 6%. LUXUS V CENTRU BUDAPESTU!
Byt má celkovou výměru 51 m2, byl kompletně zrekonstruován a jemně zařízen, práce byly dokončeny v květnu 2018, v současné době je byt pronajímán se šestiměsíční smlouvou. Skládá se z obývacího pokoje s kuchyní, koupelny, dvou dvoulůžkových pokojů, prostorné předsíně / hobby místnosti. Design bytu byl navržen tak, aby kombinoval vintage styl s příjemným a okouzlujícím moderním stylem smíšeným s designovými díly a vysoce technologickým vybavením. Stropy jsou vysoké a důležité, vnitřní výška je 4,30 m, na stěnách jsou rozety, řecké pražce a štuky, které dávají význam a zvláštní kouzlo. Budova je z konce 19. století, elegantní a renovovaná v několika fázích, dnes má optimální celkový stav, skládá se ze 3 podlaží. Jedná se o historickou budovu registrovanou 6. okresní obcí. Tato lokalita je vyhledávaná, 50 metrů od "Andrassy Avenue", nejslavnější ulice v Budapešti, 100 metrů od stanice metra "Oktogon" a tramvaje 4-6 spojující Pest s Budínem. Budapešťská opera je jen 400 metrů od apartmánu. Obývací pokoj je prostorný a funkční, kuchyň je vyrobena na zakázku známým místním truhlářským dílem s nejnovější generací spotřebičů, jako je indukční vařič "Gorenje" v kombinaci se značkovou myčkou a značkovou digitální chladničkou značky "Candy" Beko "v kartáčované oceli Pohodlný designový gauč v modré kůži, minimální skleněný stůl a moderní výtisky doplňují místnost. Ložnice s manželskou postelí velikosti King a prostorná skříň s více funkcemi je velmi pohodlná a vzdušná. .. Druhá ložnice je menší, s prostornou manželskou postelí, velmi světlá s přímým vstupem do předsíně / hobby místnosti. Koupelna je moderní a funkční, pro podlahu byl vybrán inovativní materiál "WaterProof", díky němuž je místnost velmi příjemná a příjemná. Místnost je vybavena multifunkční sprchovou kabinou, umyvadlem na zakázkové skříni a pračkou na praní.
 
Byt je kompletně obsluhován inovativním elektrickým topným systémem německé výroby, s extrémně elegantními bílými skleněnými panely umístěnými v každé místnosti, přičemž teplotu lze nastavit tak, aby vyhovovala každému pokoji s příslušným digitálním počítačem.
 
Internetový systém s ultrarychlým optickým vláknem je již nastaven s rychlostí linky až 500 Mbit / s.

KONTAKTUJTE NÁS, ABY ZÍSKEJTE KOMPLETNÍ KARTU S FOTOGRAFIÍ A VŠECHNY INFORMACE.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB